5 gode råd til når at du lejer en bil i udlandet

Skrevet af Nicklas Andersen
29-10-2019

1) Book i forvejen

Når du booker online på forhånd, får du næsten altid en bedre aftale end ved skranken. Og det er lettere og hurtigere. Den sidste ting, du vil gøre efter en lang flyvning, er at handle med udlejningsbilselskaber i lufthavnen og forhandle om en aftale.

Sørg for at tage alle dine dokumenter med dig som bevis på leje og dine satser for at undgå besvær (scan og gem på din e-mail-konto).

2)
Juster afhentning og afleveringstid

Når du søger efter billige udlejningsbiler online, er afhentnings- og afleveringstider typisk i trin på en halv time. Prøv at finpusse disse tider og se, om det påvirker dine priser.

Nogle gange kan det at sænke din sats faktisk nedsætte en ekstra dag til den ugentlige leje eller endda tilføje et par timer for at forlænge det over en weekend. Denne strategi drager fordel af lavere priser rettet mod fritidsrejsende, der er mere tilbøjelige til at rejse i weekenden. Weekendpriser er gode, men ugentlige priser kan være den bedste af alle.

3)
Book det mindste køretøj, du har brug for

Tænk nøje over, hvilken type køretøj du har brug for. Selvfølgelig kan det være fristende at gå efter den store SUV eller den fancy sportsvogn, men tænk altid på brændstofforbruget og det praktiske ved din bil.

At være komfortabel er vigtig, så du nyder din road trip. Gå ikke små og billige, hvis du er proppet ind som sardiner.

Book det laveste klasse køretøj, som du behageligt har brug for, og chancerne er for, at du måske får en gratis opgradering i skranken, hvilket ofte sker for os! Bare sørg for, at du har råd til de øgede brændstofomkostninger i en opgraderet større bil!

4) Undgå lufthavnen

Lufthavne uden for lufthavnen er typisk billigere end lufthavnsplaceringer (de takler gebyrer). Se i nærliggende lokaliteter for at spare penge. Bare sørg for, at centrumgrenen ikke er i udkanten af byens grænser, hvilket betyder en lang og kostbar taxitur.

Denne strategi anvendes bedst i byer, der har effektiv og overkommelig offentlig transport for at komme dig til forhandleren uden besvær.

Du kan ikke slå en 'på lufthavnen' afhentning for nemheds skyld, men en 'uden for lufthavnen' afhentning med en bus kan være meget billigere!

5) Kontroller din bil, før du kører væk

Foretag en grundig inspektion af din lejebil, før du kører ud af partiet. Hvis du finder nogen skade, skal du udfylde dokumentationen (få en kopi) og tage billeder med din telefon, så du har et tids- og datostempel. Du ønsker ikke at blive holdt ansvarlig for skader fra en tidligere driver.

AutoEurope.com er førende inden for internationale udlejningstjenester på over 20.000 steder, der spænder over 180 lande over hele verden. AutoEurope rangerer meget blandt biludlejningsplatforme det bredeste udvalg af de mest anerkendte biludlejningsleverandører, garanteret bedste pris og 20.000 praktiske afhentningssteder.Find de bedste tilbudEN - 728x90