5 råd til pakning af kuffert

Skrevet af Nicklas Andersen
29-10-2019

1) Start altid med en pakkeliste

Pas? Husket. Tandbørste? Husket. Solcreme?

2) Vej din bagage

Invester i nogle bagageskalaer, og sørg for at veje dine tasker på begge ben på rejsen for at se, hvor tæt du er på at nå vægtgrænsen. Hvis du er tæt på grænsen, kan du overveje at bære nogle af de tungere ting eller skære ned på det, du pakker i første omgang.

3) Beskyt din kuffert

Du må ikke blive konfronteret med en lufthavnspakke-karruselkrise, hvor du søger efter din bagage midt i dens identiske naboer. Mærk din kuffert med bagagemærker, og giv den lidt af en makeover for at hjælpe med at få øje på den i mængden. Dekorer det med bånd, klistermærker eller endda farverige skolisser, så det kan genkendes med det samme.

4) Pak en god håndbagage

Uanset hvor godt vi pynter vores kuffert, sker det undertiden det tænkelige. Nogle gange mangler poser. Sørg for, at alle dine værdigenstande er i din håndbagage, og pak altid en ekstra skift af tøj i din håndbagage, bare i tilfælde af, at det værste sker, og din tjekkede taske går tabt / forsinket. På den måde behøver du ikke haste til butikkerne, så snart du ankommer for at købe erstatningstøj.

5) Køb en let kuffert

Antag ikke, at det at købe den dyreste designerkoffer får dig en opgradering - i stedet er det mere sandsynligt, at du tiltrækker tyve i lufthavnen og på dine rejser. Det er bedre at være iøjnefaldende og gå efter en letvægtsindstilling. Hvis du bruger en hardshell-kuffert, kan dette tilføje op til fire kilo vægt, før du endda er begyndt at pakke, så dyre er det ikke altid bedst.


EN - 728x90